úterý 8. září 2020

Výroční zpráva 2019/2020

Školní vzdělávací program pro základní vzdělávání je vytvořený v souladu s Rámcovým vzdělávacím programem pro základní vzdělávání.
Vzhledem k uzavření škol od 11. 3. 2020 do 24. 5. 2020, bylo nutné přejít z prezenčního vzdělávání na distanční výuku.

Od 25. 5. 2020 se vyučovalo v režimu - současně prezenční i distanční výuka. Naše škola dodržela doporučení MŠMT vydané k plnění obsahu ŠVP ZV, stanovili jsme profilové předměty pro jednotlivé ročníky a z ostatních naukových předmětů jsme určili základní učivo, učivo předmětů výchovného zaměření bylo označeno jen k dobrovolné výuce.

Profilové předměty pro 1. – 2. ročník: český jazyk, matematika, prvouka; pro 3. – 5.ročník: český jazyk, anglický jazyk, matematika.


Velké poděkování patří rodičům našich žáků. Na ně byla přenesena velká část vlastní výuky v období 2. pololetí. Celý náš pedagogický sbor si jejich práce a nasazení velice váží, oceňujeme jejich odpovědnost a pomoc při „domácím učení“.

V neposlední řadě je třeba poděkovat všem pedagogickým pracovníkům za odvedenou práci během celého školního roku, zejména za zvládnutí náročného distančního i souběžně distančního a prezenčního vzdělávání.

Poděkování patří také provozním zaměstnancům, které čekala náročná organizace práce zejména při znovuotevření školy v souvislosti s dodržováním přísných hygienických opatření.

CELÁ ZPRÁVA JE DOSTUPNÁ ZDE.

Žádné komentáře:

Okomentovat